Bedrijfsovername advies

Wilt u binnenkort een bedrijf kopen of verkopen? Dan wilt u dat de bedrijfsovername juist geregeld is. Stouten & Wijnen is er voor u. We bespreken graag wat er allemaal komt kijken bij de bedrijfsovername.

Meer dan 400 bedrijven gingen u voor

Al meer dan 20 jaar ervaring

8,7

Tijdens de overname van ons familiebedrijf heeft Stouten en Wijnen ons enorm gesteund.

Christel Beijer
Eigenaresse
9,4

Door onze samenwerking kunnen wij sturen vanuit de cijfers.

Dirk Hoogenboom
Eigenaar
9,2

De huidige omvang van ons bedrijf is mede dankzij de hulp en expertise van Stouten en Wijnen.

Gijs van Doesburg
DGA
9,5

Stouten en Wijnen is open, kordaat en super eerlijk. Dat waardeer ik enorm.

Gerard de Jong
Eigenaar NES BV

Wij ondersteunen door bedrijfsovername advies

Wij willen u tijdens de bedrijfsovername complete steun bieden. We gaan met u zoveel gesprekken aan als nodig om zo tot de gewenste overdracht te komen. Onze adviseurs willen graag van oprechte betekenis voor u zijn.

Samenwerking Credion: Toonaangevend financieringsadvies

De kans vergroten op het verkrijgen van financiering voor de bedrijfsovername? Wij bieden u toonaangevend en onafhankelijk financieringsadvies.

Stouten & Wijnen en Arjan Staal sloegen per 1 november 2016 de handen ineen en de oprichting van Credion Rivierenland werd een feit. Een win-win situatie voor beide partijen; Stouten & Wijnen breidde haar adviezen uit met specialistische financieringskennis terwijl Arjan met Credion (een op zichzelf staande organisatie die ook samenwerkt met andere accountantskantoren) een thuishaven creëerde voor het hele Rivierenlandgebied.

Credion is niet gebonden aan één geldverstrekker maar heeft toegang tot alle vormen van zakelijke financiering. Met plezier begeleiden wij het gehele traject en bedenken we oplossingen die misschien niet altijd voor de hand liggen.

Uw bedrijfsovername adviseur

Wij geven u inzicht in de kansen en risico’s die komen kijken bij bedrijfsovername. We begeleiden u graag tijdens het gehele proces. Neem gerust contact met ons op. We leggen graag uit wat we voor u kunnen betekenen.